6 důvodů, proč strávit dovolenou na jachtě

Kolem vás šplouchá moře, vaše tělo prohřívají sluneční paprsky a v drinku cinkají kostky ledu. Že kromě této představy potřebujete ještě další důvody, proč letos vyrazit na dovolenou na jachtu? Tak tady je máte!

Tým Umbrella Yacht   |   17. 10. 2017

1. Nemusíte se o nic starat

Protože o všechno se postaráme my. Vám stačí rozhodnout se, kdy chcete vyrazit. Nevíte, kde vás to bude bavit nejvíc? Poradíme vám! Přemýšlíte, jak se k moři dostat? Žádný stres, letenky i případný transport zařídíme. A zbytek? Od toho je tu kapitán a naše palubní crew. Uvaří vám, na co budete mít chuť, zavezou vás, kam budete chtít, ukáží vám místa, na která byste se jinak nedostali. A vy budete mít jediný úkol – užít si to!

alt_text_here

 

2. Zažijete absolutní svobodu

Představte si, že můžete dělat jen to, co chcete – loď je na týden, 10 dnů nebo klidně měsíc jenom vaše! Líbí se vám támhleta zátoka? Zajeďte ji prozkoumat! Chcete povečeřet v této malebné vesničce? Prosím, jen do toho! Máte chuť zacvičit si jógu na pobřeží, prozkoumat tajuplné pobřežní jeskyně nebo strávit pár hodin na opuštěné pláži? Můžete si přece dělat, co chcete! A když vás to přestane bavit? Stačí zvednout kotvu, pohodlně se usadit na palubě a nechat kapitána, ať dělá svou práci.

alt_text_here

 

3. Užijete si soukromí

Milujete cestování a poznávání nových míst, ale děsí vás masivní turismus? Na lodi vám tenhle problém odpadá. S vámi jsou na palubě jen lidé, které jste si sami vybrali. Jistě, zakotvit můžete i v rušném letovisku a noc protančit v místním vyhlášeném klubu. Ale když nechcete, nic se neděje – naše zkušená posádka vás ráda zaveze do míst, kam turistický ruch ještě nepronikl.

alt_text_here

 

4. Je to skvělý tip na dovolenou s přáteli

Ať už jste jen dva, nebo je vás dvanáct, stačí si vybrat vhodnou jachtu nebo katamarán a čeká vás dovolená, na kterou budete vzpomínat ještě léta. Kam pojedete? Můžete si užívat pláží v Chorvatsku, udělat si poznávací cestu po italských přímořských městečkách nebo třeba oslavit Nový rok na Seychelách. A možná cestou potkáte i nové přátele, protože na jachtách tráví dovolenou samí fajn lidé!

alt_text_here

 

5. I s menším rozpočtem získáte luxus

Dovolená na lodi bývá často vnímána jako luxus – a ona jím také je! Ovšem ve smyslu zážitků, nikoli peněz. S naší nabídkou jachet dokážeme vyhovět různě velkým skupinám s různě velkými rozpočty. A možná vás překvapí, že po rozpočtení nákladů na jednotlivé pasažéry vám vyjde částka, kterou jste zvyklí platit za běžnou dovolenou v hotelu. Jen za ty peníze dostanete daleko, daleko víc muziky.

alt_text_here

 

6. Zboříte sociální sítě!

Rádi udržujete své přátele v obraze o tom, co zrovna děláte? Pak z vašich profilů celý týden nespustí oči! Západy slunce nad mořem, skvělé záběry ze surfování, paddleboardu nebo wakeboardingu, večeře při svíčkách na palubě, bělostné pláže a nebesky modré moře, až kýčovitě krásné pobřežní vesničky…  Vaše fotky a posty nebudou mít konkurenci! Navíc dovolená na lodi, to je velmi originální a stylová záležitost, o níž mnoho lidí sní! A to se také počítá…

alt_text_here

 

Takže – kam, a případně s kým, letos vyrazíte vy?

Foto: Shutterstock.com, archiv Umbrella Yacht

Přečíst více článků