Bezpečná dovolená u moře? Vyrazte letos na loď!

Bezpečnostní opatření kvůli pandemii mění dovolenkové plány Čechů. Do většiny zemí světa se tak zřejmě ani letos nepodíváme. Naštěstí plavba na lodi je z tohoto pohledu nejbezpečnější formou dovolené! Plavbu na jachtě v Chorvatsku navíc pořídíte za zhruba stejné peníze jako pobyt v hotelu. A pokud vstup do Chorvatska nebude možný, plavbu můžete bez obav stornovat!

Tým Umbrella Yacht   |   29. 4. 2020

Možnost, že byste se během dovolené na lodi v této přímořské destinaci nakazili, je minimální. Zatímco pobyt v hotelech či kempech má určitá rizika, na lodi vám nehrozí skoro nic. Jak je to možné?

 

Na lodi jen s rodinou či přáteli

Zatímco tuzemské pamětihodnosti budou v létě nejspíš přeplněné a ani při nejlepší vůli se tu nevyhnete tlačenici, na vlastní jachtě budete kromě posádky jen vy a vaši blízcí – ať už rodina nebo přátelé. Tedy lidé, se kterými jste v kontaktu i v Česku. 

O pravidelný úklid a dezinfekci lodi se postará posádka, a vy si můžete užívat svou týdenní, desetidenní nebo třeba dvoutýdenní plavbu. Pokud se nebudete chtít vydávat na pevninu, nemusíte, můžete zůstávat v bezpečí na lodi. Což ale vůbec neznamená, že se budete na lodi celou tu dobu nudit!

alt_text_here

Na jachtě budete jen vy, vaše rodina či přátelé a prověřená posádka

 

Zábava jako na souši

Naši kapitáni jsou zkušení mořští vlci a dobře vědí, do které zátoky vás zavést, abyste si tam na pláži užili koupání a opalování téměř o samotě. V Chorvatsku je více než 1000 ostrovů a ostrůvku a na mnoha z nich nemusíte potkat živou duši. Více se toho o plavbě v chorvatských vodách dočtete například v článcích Chorvatsko jako top destinace pro plavbu lodí? Rozhodně ano! nebo třeba Mljet: Zelená perla Chorvatska.

Navíc paluby našich lodí jsou vybaveny rozličnými vodními hračkami, od paddleboardů přes vodní wake až po kruhy na tahání nebo přídavné vodometné čluny. Najdete tu také šnorchly nebo potápěčské vybavení. A když nebudete chtít, nemusíte chodit ani do restaurací – stravovat se můžete výhradně na palubě.

alt_text_here

Nuda na lodi? Ta vážně nehrozí!

 

Dopravu vám rádi zajistíme

Do Chorvatska řada lidí létá, ale pokud se tohoto způsobu cestování obáváte, žádný problém! Můžete se dopravit vlastním autem, anebo využít naši nabídku – klientům zajistíme privátní odvoz do maríny minibusem, minivanem anebo třeba luxusním autobusem z kategorie business class.

Možná tak letos konečně zjistíte, že dovolená na lodi patří k výjimečným zážitkům, na které jen tak nezapomenete! Ne náhodou si tenhle způsob trávení dovolené oblíbily celebrity po celém světě. Ostatně, naše důvody, proč vyměnit souš za moře, jsme shrnuli v článku 6 důvodů, proč strávit dovolenou na jachtě. A pokud byste si chtěli udělat lepší představu, co takové cestování na jachtě obnáší, přečtěte si článek Dovolená na lodi. Jak vlastně probíhá?

alt_text_here

Jachting v Chorvatsku je výjimečný zážitek

 

Plavba pro každý rozpočet

Mnoho lidí si plavbu na lodi spojuje s nedostupným luxusem. Ano, jistě, můžete si pronajmout špičkovou jachtu za desítky tisíc eur. Ale stejně tak si můžete pronajmout krásný rodinný katamarán či plachetnici za velmi rozumné peníze. Když pak všechny náklady na dovolenou na lodi rozpočítáte na jednotlivé členy, vyjde vám podobná částka, jakou byste zaplatili za pobyt v hotelu.

O své peníze se navíc nemusíte bát. V případě, kdy by vláda možnost cestování omezila, případně přišla omezení ze strany Chorvatska, plavbu můžete stornovat!

alt_text_here

Toužíte letos po moři? Vyrazte s námi na loď!

 

Zaujala vás možnost vyrazit letos na dovolenou na loď a užít si moře, aniž byste se zároveň museli bát o své zdraví? Napište nám, rádi vám najdete loď přesně podle vašich potřeb!

Foto: Archiv Umbrella Yacht

 

Chcete vyrazit na jachtu? Napište nám!

Přečíst více článků