Dovolená na luxusní jachtě? Dáme vám k ní bednu šampaňského!

Uvažujete o tom, že si příští rok dopřejete dovolenou na luxusní jachtě MY 44? Pak pro vás máme skvělou zprávu! Pokud si loď zarezervujete do konce ledna 2018, jako dárek od nás dostanete bednu šampaňského Veuve Clicquot Vintage Brut 2008! Navíc jsme pro vás připravili i vzorový týdenní itinerář cesty snů, při níž poznáte nejkrásnější chorvatské ostrovy.

Tým Umbrella Yacht   |   20. 12. 2017

Jak si dovolenou na luxusní jachtě vychutnat opravdu na maximum? Rozhodně se sklenkou šampaňského v ruce! Proto jsme pro vás připravili speciální novoroční akci. Pokud si do konce ledna zarezervujete dovolenou na našem novém katamaránu MY 44 (k dispozici bude od dubna), připravili jsme pro vás jako pozornost bednu šampaňského Veuve Clicquot Vintage Brut 2008 v hodnotě 9000 korun!

 

Jachta jako pětihvězdičkový hotel

O tom, jak špičkově je tato luxusní loď vybavená, jste si mohli přečíst už v našem článku Chorvatsko luxusně? Tahle nová jachta splní vaše sny! Od interiérů s teakovými podlahami přes elektrospotřebiče, vybavení kajut (jachta nabízí ubytování pro 6 lidí ve třech dvoulůžkových kajutách) či elektroniku až po společné místnosti a relaxační prostory je všechno na nadstandardní úrovni.

Hydraulickou koupací plošinu, přídavný člun, myčku, pračku, vinotéku, velmi výkonnou klimatizaci i gril na horní palubě, to všechno budete mít na MY 44 k dispozici. Celá loď je navíc doslova prošpikovaná elektronikou – najdete tu HiFi sestavu značky BOSE, televizi v každé kabině nebo velké 22palcové obrazovky s ovládacími prvky lodi na stanovištích kapitána. Tomu samozřejmě odpovídá i cena pronájmu. Kdo si tento motorový katamarán na svou dovolenkovou jízdu pronajme, toho ale získá mnohem víc.

alt_text_here

 

MY 44 je totiž mimo jiné až neuvěřitelně úsporná. V porovnání s ostatními jachtami se na ní totiž při rychlosti 5 až 6 uzlů v hodině můžete plavit za podobné náklady, jako kdybyste si vyrazili na plachetnici! Tato loď má také výborné manévrovací schopnosti na malém prostoru a i při rychlé plavbě v horších podmínkách impozantní jízdní vlastnosti.

Doprovázet vás bude profesionální kapitán, který se postará o cestu a doveze vás bezpečně tam, kam si budete přát. Stejně tak vám může být k dispozici i hosteska, která se o vás bude starat jako v hotelu. Pro kapitána i hostesku je na lodi separátní kajuta, a tak nebudou nijak rušit vaše soukromí. Ceník a termíny najdete ZDE.

alt_text_here

 

Kam s MY 44 vyrazit?

Pro vaši představu jsme pro vás sestavili vzorový itinerář týdenní cesty, během které podle našeho názoru spatříte to nejlepší, co můžete v Chorvatsku vidět. I když – s jachtou samozřejmě můžete vyrazit, kamkoli budete chtít!

My bychom vám navrhli se první den přeplavit z mariny Baotić v Seget Donji na ostrov Šolta. Ten je trochu stranou turistického zájmu, a proto tu kromě nedotčené přírody a sympatických přímořských vesniček najdete i úžasný klid. A zátoka u městečka Maslinica nabízí skvělé podmínky pro vodní sporty!

Druhý den můžete přeplout k ostrovu Vis – doporučujeme jak krásné koupání v průzračné vodě u nedalekého ostrůvku Budikovac, tak návštěvu města Vis. Dalším z ostrovů na naší cestě je Lastovo, které spolu s okolními ostrůvky patří mezi jedenáctku chorvatských chráněných krajinných oblastí. Je tu krásná příroda, klidné moře, a navíc tu přes léto trošku fouká, což činí letní vedra snesitelnějšími. Ani tady není přelidněno. Přes den si určitě projeďte zátoky na severu ostrova, které jsou skvělé pro potápění, a večer zakotvěte ve Skrivene Luce, kde kromě přístavního mola najdete i výbornou restauraci! Tato zátoka je navíc dokonale chráněna před větrem, takže tu můžete vyzkoušet třeba i stále oblíbenější paddleboard.

alt_text_here

alt_text_here

 

Nevynechejte Dubrovník ani Mljet

Vynechat prohlídku Dubrovníku by byl hřích (i když tu musíte počítat s davy lidí). Na noc vám pak doporučujeme jižní zátoku ostrova Lopud, kde najdete i krásnou písečnou pláž. Na své cestě byste rozhodně neměli minout ani národní park na severozápadním cípu ostrova Mljet! 72 procent plochy ostrova pokrývají lesy – borové, dubové i cedrové háje, díky kterým je Mljet nejzelenějším ostrovem Chorvatska.  V rezervaci ale můžete obdivovat i jezera, jeskyně a šelmičky promyky mungo, které se měly postarat o vyhubení místních jedovatých hadů. Hady tu dnes už skoro nenajdete, zato promyky se přemnožily.

Naše ideální cesta by pokračovala na Korčulu, do zátok Tri Luke a Gradina, nevynechali bychom prohlídku Hvaru ani některou z jižních zátok ostrůvku Sveti Klement.

alt_text_here

Dubrovník určitě stojí za návštěvu, navzdory davům turistů

 

Souhlasíte s naším plánem? Nebo byste to radši vzali jinudy? Žádný problém, MY 44 je vám zcela k dispozici!

 

Chcete si MY 44 pronajmout? Nechte nám kontakt, ozveme se!

Přečíst více článků