Jachtaření v Chorvatsku? MY 44 získala několik prestižních ocenění!

Jachtařská sezona v Chorvatsku se rychle blíží a my jsme na ni nachystaní! Letos poprvé pro vás budeme mít k dispozici luxusní jachtu MY 44. Přestože byla tahle loď představena teprve před rokem, už si stihla na své konto připsat hned tři prestižní ocenění!

Tým Umbrella Yacht   |   8. 2. 2018

Pokud si chcete užít opravdu luxusní dovolenou v Chorvatsku na palubě skvělé lodi, je MY 44 od společnosti Fountaine Pajot tou nejlepší volbou. Na tom se ostatně shodly i poroty několika významných anket.

MY 44 byla nejprve vyhlášena vítězem klání Asia Boating Awards. Vzápětí si odnesla ocenění Motor Boat Award 2018 pro nejlepší motorovou jachtu, které uděluje prestižní časopis Motorboat & Yachting Magazine. A nakonec své vítězné tažení završila titulem Evropská motorová loď roku, který získala na veletrhu lodí v Düsseldorfu!

Poroty všech těchto soutěží tak ocenily inovativní práci, kterou společnost Fountaine Pajot odvedla při vývoji téhle skvělé jachty. Ta v sobě spojuje elegantní design, bezkonkurenční prostor a neuvěřitelný výkon.

alt_text_here

Luxusní katamarán MY 44 nabízí spoustu místa k relaxaci

 

Kam vyrazit? Do Chorvatska!

MY 44 bude pro naše zákazníky připravena od dubna 2018 v marině Baotić v chorvatském Seget Donji, vzdáleném dvacet minut od letiště ve Splitu. A půjde rozhodně o jeden z nejluxusnějších a nejlépe vybavených motorových katamaránů, který v chorvatských vodách můžete potkat.

My 44 nabízí ubytování pro 6 lidí ve třech dvoulůžkových kajutách, které jsou až neuvěřitelně prostorné a komfortně vybavené. Největší kajuta, majitelská, pak připomíná pokoj v pětihvězdičkovém hotelu. Na kajuty navazuje velký prosvětlený salon s perfektně vybavenou kuchyní a rozkládacím jídelním stolem.

alt_text_here

MY 44 má mimo jiné i skvělé jízdní vlastnosti

 

Další prostory pro relaxaci, opalování a popíjení vychlazených drinků jsou na horní palubě, tzv. flybridge, odkud je nádherný výhled do okolí, i na přídi lodi, kde jsou pohodlné matrace. Určitě oceníte i hydraulickou koupací plošinu, klimatizaci a během romantických večerů i podvodní podsvícení lodi. K dispozici vám bude profesionální kapitán, který vás zaveze, kam si budete přát, případně i hosteska. Více informací o vybavení lodi najdete v našem článku Do Chorvatska luxusně? Tahle nová jachta splní vaše sny! Ceník pak najdete ZDE.

S MY 44 se můžete plavit kolem krásných chorvatských ostrovů Šolta, Vis, Lastovo, Lopud, Mljet, Korčula nebo Hvar, ale trasu cesty si samozřejmě můžete  zvolit zcela dle svého přání (konkrétnější tipy na místa, kde se vyplatí zakotvit, najdete v článku Dovolená na luxusní jachtě? Dáme vám k ní bednu šampaňského!). Uvidíte, že ať už zamíříte kamkoli, dovolená na MY 44 bude nezapomenutelná!

alt_text_here

Příjemné osvětlení lodi oceníte hlavně během romantických večerů na palubě

Foto: archiv Umbrella Yacht

 

Chcete si MY 44 pronajmout? Nechte nám kontakt, ozveme se!

Přečíst více článků