Kabinový charter: Dovolená na lodi pro každého!

Chcete strávit dovolenou na jachtě, ale vaše společnost nezaplní celou loď? Zkuste kabinový charter! Pronajměte si kabinu v některém z luxusních katamaránů, a vydejte se do Chorvatska, Itálie, na Mallorku, Seychely nebo třeba na Kubu! A cena? Stejná jako za dovolenou v hotelu!

Tým Umbrella Yacht   |   5. 3. 2018

Možná chcete vyrazit na loď jen s kamarádem nebo kamarádkou, a nemá pro vás tedy význam pronajímat si celou jachtu. Třeba se jen nechcete o nic starat, a rádi byste se týden jen tak povalovali na lehátkách, koupali se a opalovali, zatímco se o vás bude starat profesionální posádka. Každopádně ale toužíte prožít dovolenou právě na moři – protože plavba na jachtě nebo katamaránu je zážitek, na který se nezapomíná!

Představte si, že se plavíte na luxusní lodi od jedné překrásné zátoky ke druhé, s přestávkami na koupání na plážích, které máte skoro jen pro sebe, a s možností vyzkoušet si celou řádku vodních sportů. To vše proložené poznáváním starobylých vesnic, městeček i ostrůvků. Svoboda, soukromí, pohodlí a navíc společnost stejně naladěných lidí… Není divu, že kdo jednou vyrazil na dovolenou na lodi, touží se na ni stále vracet. Ostatně, více se o důvodech, proč letos vyrazit na loď, dozvíte v článku 6 důvodů, proč strávit dovolenou na jachtě.

alt_text_here

Kabinový charter vám umožní užívat si  dovolenou s podobně naladěnými lidmi!

 

Pohodlí a servis zajištěny

Kabinový charter znamená, že si na lodi pronajmete místo v jedné z 4 až 12 dvoulůžkových kajut. Každá kabina má vlastní koupelnu i další vybavení běžné pro komfortní hotelový pokoj. K dispozici vám samozřejmě bude i veškeré vybavení lodě, tedy prostorný salon (s televizorem i přehrávači filmů a hudby), odpočinkové a relaxační zóny na horních i dolních palubách, perfektně vybavená kuchyně, grily i příslušenství pro vodní sporty (například pro šnorchlováním, paddleboard, kajak či například rybaření).

Během cesty se přitom nemusíte o nic starat – o vše se postará personál, především zkušený kapitán a kuchař, který vás bude zásobovat skvělým místním jídlem (v případě ryb obvykle i čerstvě uloveným) a drinky. Na rozdíl od velkých zaoceánských lodí vám budou dělat společnost nikoli tisíce spolucestujících, ale jen pár nových přátel z nejrůznějších koutů světa. Což mimo jiné znamená, že na plážích, kde se rozhodnete vykoupat, kolem sebe budete mít jen svou novou partu z jachty.

alt_text_here

Dovolená na luxusní jachtě, to je nezapomenutelný zážitek!

 

Jedu si, kam chci

Trasa plavby je předem daná, ale přesto si během ní užijete o dost víc svobody, než na výletní lodi. Pokud se budete chtít podívat do konkrétní laguny, nebo se vykoupat na nějaké z pláží, stačí se domluvit a nic vám nebrání! A když nebudete vědět, kde jsou nejlepší podmínky například pro šnorchlování, můžete si být jistí, že váš zkušený kapitán to bude vědět naprosto přesně – a právě na takové místo vás doveze. Stejně tak vám poradí, kam si udělat pěší výlet, nebo kde objevit opuštěnou pláž, na níž budete mít maximální soukromí.

S kabinovým charterem můžete vyrazit prakticky do všech destinací, které jsou vhodné pro jachting. V Evropě patří k nejoblíbenějším Chorvatsko, Itálie, Řecko nebo Baleárské ostrovy, z exotiky jsou celoročním hitem Seychely, ale zamířit můžete i na Bali, Kubu nebo Maledivy.

alt_text_here

Na lodích bývá vybavení pro všechny možné vodní sporty včetně paddleboardů

 

Za kolik?

A cena? Přestože si mnoho lidí myslí, že dovolená na jachtě je nedostupný luxus, není tomu tak. Cena za osobu je totiž zhruba stejná, jako při dovolené v hotelu.

Celková částka se většinou skládá z ceny za samotnou plavbu, k níž musíte připočíst zhruba 250 až 320 eur za různé poplatky (za transfery z letiště do mariny, poplatky za kotvení, naftu, vstupy do národních parků a další náklady spojené s plavbou). Třetí položkou, z níž se skládá celková cena za vaši dovolenou, je zpáteční letenka. V Evropě počítejte zhruba s částkou 8500 Kč, na Martinik a do Thajska 15 000 Kč a u exotických destinací asi 22 000 Kč. Letenky za nejvýhodnější ceny na trhu vám samozřejmě rádi zajistíme.

Foto: archiv Umbrella Yacht

 

Máte zájem o pronájem kabiny? Napište nám, ozveme se Vám zpět!

Přečíst více článků