Naše One & Only. Nová královna Jadranu!

Pohodlnější, krásnější a špičkově vybavená! Taková je nová loď z naší nabídky – Absolute Navetta 68 One & Only. Luxusní motorová jachta s nadstandardní výbavou, která vás překvapí celou řadou výjimečných vlastností a inovací. One & Only je ideální volbou pro ty, kdo hledají luxusní, komfortní a flexibilní zážitek na moři. Tuto jachtu si samozřejmě můžete pronajmout – možnosti pronájmu jsou ale omezené jen na několik týdnů v roce. Garantujeme vám ovšem, že na dovolenou na její palubě nikdy nezapomenete!

Tým Umbrella Yacht   |   20. 6. 2024

Krásná na pohled…

One & Only nabízí velkorysé obytné prostory včetně několika kajut s vysokým standardem komfortu. V elegantním, designovém interiéru se nešetřilo prvotřídními materiály a moderními technologiemi, jakými jsou například moderní audio a video systémy, klimatizace nebo špičkové vybavení kuchyně. Panoramatická okna navíc poskytují úžasné výhledy a přirozené světlo!

Stejně vysoký standard výrobce uplatnil také při navrhování venkovních prostor. One & Only nabízí několik úrovní palub s různými možnostmi pro relaxaci, opalování nebo společenské akce. Hlavní paluba, flybridge a přední paluba jsou navrženy tak, aby byly maximálně pohodlné. V přední části lodi najdete prostorné lehátko a polstrované sedací soupravy, na nichž můžete pohodlně relaxovat a opalovat se s výhledem na moře. Zadní část je zase vybavená posezením a stoly a je ideální pro venkovní stolování. Na flybridge (horní palubě) na vás navíc kromě obří venkovní relaxační části vybavené lehátky, pohovkami a dokonce i velkou postelí 200 x 200 cm čeká i gril a prostorný vybavený bar, které během dovolené rozhodně oceníte!

Trávíte raději větší část dovolené ve vodě? Žádný problém! Na One & Only budete mít k dispozici kompletní výbavu pro vodní sporty. Počítat můžete s vodometným člunem Williams Turbojet 325 - 100HP, vodními hračkami, dvěma stand up paddle boardy, elektrickými surfboardy E-foil a Awake, dvěma Seaboby nejnovější generace nebo s nafukovacím molem a skluzavkou o délce více než 5 metrů. Třešničkou na dortu je pak zastřešení zadní koupací platformy dodatečnou látkovou markýzou, která vás ochrání před sluncem, ale zároveň nenaruší bezpečný výhled ze zádě lodi do okolí.

alt_text_here

 

…a krásná i uvnitř!

One &  Only ale potěší i znalce, kteří se dívají spíše „pod kapotu“. Je totiž vybavena výkonnými motory, které zajišťují stabilní a hladkou plavbu, a to i při delších cestách. Navíc má stabilizační systém SeaKeeper, který minimalizuje kývání loni ve vlnách a zaručí tak, že vaše plavba bude pohodlná i při neklidném moři. Snadnou a bezpečnou plavbu ve všech podmínkách samozřejmě zajistí i nejmodernější navigační a bezpečnostní systémy.

Stavitelé této krásné lodi mysleli také na ekologii – Absolute Navetta 68 One & Only integruje technologie a designy, které minimalizují její ekologický dopad, například efektivní palivové systémy a optimalizované trupy pro snížení spotřeby paliva.

alt_text_here

 

Dovolená šitá na míru

Pronájem One & Only vám umožní zažít dovolenou ušitou přesně na míru vašim požadavkům a plánům. Tuto jachtu si můžete pronajmout na jakýkoli časový úsek, a to už od tří dnů! Kotví v chorvatském Seget Donji u Trogiru, jen 10 minut od splitského letiště. Marina Baotič, kde je loď zakotvena, patří mezi nejlepší přístavy na chorvatském Jadranu a najdete tu nejen naši kancelář, restauraci a café bar, ale také velký bazén a možnost drobných nákupů či pronájmu prémiových apartmánů. Při plánování plavby si přitom sami rozhodnete o trase, přístavech a aktivitách, kterým se chcete věnovat.

Na palubě lodi vás bude doprovázet profesionální posádka, která se postará nejen o všechny vaše potřeby, ale také o loď. Kapitán a hosteska jsou garancí toho, že si užijete opravdu komfortní plavbu. Tito profesionálové se postarají o všechny praktické záležitosti, jako je navigace, čištění a údržba jachty, což vám umožní relaxovat a užívat si dovolenou bez starostí. Profesionální kapitán má hluboké znalosti o oblasti, počasí a bezpečnosti, což zajišťuje hladkou a bezpečnou plavbu. Jistě oceníte i možnost mít na palubě kuchaře, který připraví čerstvé a lahodné pokrmy podle vašich preferencí. V neposlední řadě získáte ty nejlepší průvodce – posádka má výborné místní znalosti a dokáže doporučit zajímavé destinace, aktivity a skryté poklady, které byste jinak mohli přehlédnout. Logistickou a praktickou stránku plánování výletů, návštěvy atrakcí a realizaci vodních sportů tak můžete přenechat právě jim.

alt_text_here

 

Pro koho je One & Olny vhodná?

Tuto všestrannou a luxusní jachtu ocení široké spektrum návštěvníků — od rodin s dětmi přes přátele až po business klientelu nebo páry hledající romantiku. Její flexibilita, luxusní design a moderní vybavení z ní činí ideální volbu pro kohokoli, kdo hledá nezapomenutelný zážitek na vodě.

  • Rodiny s dětmi: Díky stabilizačním systémům a pečlivě navrženým palubám je loď bezpečná pro rodiny s malými dětmi. Kajuty a společné prostory navíc poskytují dostatek místa jak pro soukromí, tak pro rodinné aktivity. Velké množství vodních hraček, nafukovací skluzavky, plovoucí mola či dva Seaboby, ale také moderní audio-video systémy se postarají o to, aby se dokonale bavili jak dospělí, tak děti.
  • Přátelé a společenské skupiny: Grilování na palubě, pobyty ve vířivce i možnost pořádání různých společenských akcí od oslav až po firemní retreaty. To všechno One & Only umožňuje. Elegantní interiér a vybavení přinášejí komfort a styl, který ocení každý člen skupiny.
  • Páry a novomanželé: Panoramatická okna a privátní prostory vytvářejí ideální prostředí pro romantické večeře při západu slunce nebo intimní chvíle. Rádi vám navíc sestavíme takový itinerář, při kterém na lodi objedete romantické destinace a z plavby si odvezete opravduexkluzivní zážitky.
  • Milovníci přírody a dobrodružství: Díky možnosti nastavit trasu plavby podle vašich preferencí objevíte odlehlé pláže, malebné přístavy a přírodní krásy. Snorkeling, paddleboarding, potápění nebo i menší rybářské výlety jsou samozřejmostí!
  • Vysoký management a business cestující: Díky dostatku soukromí a vybavení nabízí One & Only efektivní pracovní prostředí. Kouzelné výhledy mohou inspirovat a nakopnout pracovní produktivitu. Tato jachta se navíc může pyšnit opravdu reprezentativními prostory. Luxusní prostředí lodi tak můžete využít pro důležité obchodní schůzky, prezentace či networkingové akce.
  • Speciální události a oslavy: Loď je ideální pro pořádání různých oslav, jakými jsou narozeniny, výročí nebo i menší svatby, a nabízí nezapomenutelný zážitek právě díky tomu, že vše probíhá na moři. Rádi vám zajistíme vlastního kuchaře specializovaného na cateringový servis i dalších služby na míru pro vaši oslavu.

Pronájem této krásné jachty vám samozřejmě rádi zprostředkujeme, byť je k dispozici každý rok jen na omezený počet týdnů. 

Foto: archiv Umbrella Yacht

Máte o dovolenou na palubě One & Only zájem? Napište nám!

Přečíst více článků