Vánoce jinak? Prožijte je na moři!

Přemýšlíte o tom, že byste letos prožili Vánoce trochu jinak? Možná v exotické destinaci, pro změnu v teple? Máte chuť zažít něco nového, a namísto tradičního zdobení stromečku a zpěvu koled si dopřát zážitky zcela nové? Pak pro vás máme skvělý tip – vyrazte na jachtu!

Tým Umbrella Yacht   |   16. 10. 2017

Můžete jet ve dvou, anebo pro svůj nevšední návrh nadchnout celou rodinu a vyrazit společně. Jsme si celkem jisti, že příbuzní moc protestovat nebudou:-) A abychom vám rozhodování ulehčili, máme pro vás tipy na několik destinací, kde se během vánočních svátků nudit rozhodně nebudete!

 

Seychely

Na tomto souostroví si splníte hned několik cestovatelských snů. Relaxovat můžete na ostrově Praslin, šnorchlovat, koupat se a užívat si vodní sporty na krásných plážích ostrovů Sainte Anne nebo Saint Pierre. Zavítat můžete na zřejmě nejkrásnější ostrůvek Seychel La Digue a projet si ho na kolech nebo na koních, a rozhodně nezapomeňte věnovat jedno odpoledne pozorování želv!

alt_text_here

Pláže na seychelském ostrově La Digue jsou skvostné!

 

Martinik

Perla Karibiku s trochou francouzského šmrncu. Kromě širokých pláží s bělostným pískem tu najdete i nedotčené laguny, ve kterých se dá šnorchlovat, malebné vesnice a vyhlášený rum! Díky vlastní lodi navíc můžete propátrat i okolní ostrovy – Sv. Lucii, Sv. Vincenc (kde se mimo jiné natáčeli Piráti z Karibiku a pořád tu najdete pozůstatky z natáčení), Mayreau, Tobago Cays nebo Mustique, ostrov, na který se sjíždí hollywoodské hvězdy i členové evropských královských rodin.

alt_text_here

Což takhle oslavit letos Vánoce na pláži?

 

Grenada

Důvodů, proč se sem vydat, je spousta. Vezměme to popořádku – městečko St. George´s s barevnými historickými domky, úzkými uličkami a koloniální atmosférou je považováno za nejkrásnější přístav Karibiku. Pláž Grand Anse Beach. Destilérka rumu River Antoine. Podmořské sousoší nedaleko St. George´s. Vyhlášená čokoládovna The Grenada Chocolate Company. A mnoho, mnoho dalšího!

alt_text_here

Grenada nabízí spoustu zábavy na moři i na souši

 

Svatá Lucie

Ostrov, který mimo jiné proslavila Amy Winehouse, která tu trávila každou volnou chvíli. A stačí jediná návštěva, abyste pochopili proč. Sopky, hory, deštný prales, zátoky s bělostnými plážemi… Můžete se tu věnovat vodním sportům, potápění, trekům do hor, koupání v horských pramenech, pronajmout si džípy nebo se projet po plážích na koních… Na tomto ostrově můžete strávit týdny a nudit se nebudete!

alt_text_here

Svatou Lucii milovala i Amy Winehouse

 

Thajsko

Thajsko nabízí dokonalý mix, který uspokojí každého cestovatele. Plavit se můžete do míst, kde to přes den i v noci pořádně žije, nebo zvolit lokality, kde nepotkáte živou duši. Můžete obdivovat překrásnou přírodu, kulturní památky, exotická zvířata a jako bonus na vás čekají lahůdky slavné thajské kuchyně. Právě tento mix dělá z Thajska jednu z nejoblíbenějších jachtařských destinací!

alt_text_here

Na Vánoce strávené u thajského pobřeží jen tak nezapomenete!

Foto: Shutterstock.com

Přečíst více článků